Covid-19 testen bij u thuis of bij uw onderneming?

Kunt u zich moeilijk verplaatsen, of heeft u twijfel over een mogelijke corona besmetting in uw bedrijf? Zijn er corona gerelateerde klachten zoals koorts, benauwdheid of droge hoest? Zijn uw familieleden of medewerkers in contact geweest met corona geïnfecteerde mensen? 

Kies voor zekerheid en laat u testen. Check Covid komt naar u toe. 

Ons ervaren verpleegkundig personeel komt bij u op locatie testen.

Wij komen naar uw locatie, nemen wij de test af, adviseren uw medewerkers en verwerken de afvalstroom. U kunt kiezen tussen de RIVM goedgekeurde sneltest (binnen 15 minuten resultaat), of de gecertificeerde PCR test (met reiscertificaat). De uitslag van de PCR-test ontvangt u veelal binnen 24 uur, en in sommige gevallen binnen 48 uur.

Wij kunnen op korte termijn bij u op locatie zijn om testen uit te voeren. Dit geldt voor enkele personen maar ook voor zeer grote groepen van meer dan 100 personen. 

Binnen 40 km rondom de Check Covid testlocaties:

Den Haag, Bosch en Duin (Utrecht, Amersfoort), Amstelveen, Apeldoorn

De kosten van de test zijn gelijk aan die bij onze testlocaties. Wij hanteren voorrijkosten van 48 euro, vanaf 5 personen rekenen wij 38 euro voorrijkosten. U kunt met pin betalen bij u op locatie.

Wilt u gebruik maken van deze service? Stuur ons onderstaand een bericht. Wij nemen dan direct contact met u op om een afspraak in te plannen.