Hier leest u meer over ons test aanbod. Al onze tests hebben een CE keurmerk en zijn goedgekeurd door de World Health Organization en de EU.

Antigeen sneltest (euro 69,95)

De uitslag is binnen 20 minuten bekend. Wij gebruiken de RIVM goedgekeurde antigeen-sneltests die een besmetting met het coronavirus direct kan detecteren door middel van een swab-afname. Bij een negatieve uitslag ontvangt u een verklaring die geldig is voor reizen naar enkele landen, voor de meeste landen is een PCR test een vereiste.

Antigeen sneltest + antilichaam sneltest (euro 89,95)

De antigeen-test in combinatie met een antilichaam-test, met deze test kan via een druppel bloed worden aangetoond of het virus op dit moment in het lichaam aanwezig is, of dat deze in het verleden aanwezig is geweest. Deze test wordt altijd gecombineerd met de antigenen test. De uitslag is binnen 20 minuten bekend. Wij gebruiken de RIVM goedgekeurde antigeen-sneltests die een besmetting met het coronavirus direct kan detecteren. Bij een negatieve uitslag ontvangt u een verklaring die geldig is voor reizen naar enkele landen, voor de meeste landen is een PCR test een vereiste.  

PCR test (euro 135,-)

De RT-PCR test is alleen mogelijk in Den Haag, Amstelveen, Apeldoorn en Bosch en Duin.
Analyse van de test door middel van een swab-afname vindt plaats in ons RIVM goedgekeurde laboratorium. Bij een negatieve uitslag van de test ontvang je van ons een corona-vrij certificaat in het Engels waarmee u mag reizen.
De uitslag van de PCR-test ontvangt u veelal binnen 24 uur, en in sommige gevallen binnen 48 uur. Het laboratorium kan onverhoopt te maken hebben met onregematigheden (dan is een re-run noodzakelijk) en kan dan in uitzonderlijke situaties vertraagd zijn , Check Covid kan hiervoor niet aansprakelijk gehouden worden.

Let op: u ontvangt de uitslag van de PCR-test op de volgende dag voor 16:00 uur indien de test afgenomen is op uiterlijk de volgende tijden:

Bosch en Duin: tot 16:30 uur
Amstelveen tot 15:30 uur
Den Haag tot 15:00 uur
Apeldoorn tot 13:30 uur

Wordt de test afgenomen na deze tijden dan volgt het resultaat een dag later. 


Het is van belang dat u op het aanvraagformulier uw persoonlijke gegevens invult zoals op uw paspoort wordt weergegeven. Indien u naar een buitenlandse bestemming vliegt waarbij een Covid-19 verklaring vereist is, kan het luchthavenpersoneel u vragen dit document in combinatie met uw paspoort te tonen.